Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Hatay'da Deprem 2020

HATAYDA BİR DEPREM DAHA. Hatayda deprem meydana geldi.


Pin On Alaturka Online

Hatayda deprem Dünya Gazetesi.

Hatay'da deprem 2020. Son yüzyılda Hatayda meydana gelmiş en büyük deprem ise 22 Ocak 1997de 57 büyüklüğünde meydana geldi. 22122020 AFAD Hatay ve çevresinde hissedilen 39 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. Günün ilk saatlerinde Akdenizde yaşanan depremin şiddeti 33 olarak ölçüldü.

Son dakika haberine göre göre Hatayda deprem oldu. Ama geriye baktığınız zaman Hatayda 7nin üzerinde depremler olmuş. Emlak Pencerem Deprem Haberleri - 15 Nisan 2020 - İstanbul Günün son.

Özellikle 7nin üzerinde deprem yok. Depremde herhangi can ve mal kaybının olmadığı bildirildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesinden alınan bilgilere göre Akdenizde deprem meydana geldi.

İşte günün son deprem haberi ve ayrıntıları. Hatay 47 ve 45 depremlerle sallanıyor. Hatay Deprem ile ilgili bugünkü son dk haberler ile geçmişten bugüne.

Yerin 95 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Antakya merkez ve çevre ilçelerden de hissedildi. Hatayda 47 büyüklüğünde deprem. Saat 0051de meydana gelen deprem yerin 25 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

AFADın aktardığı son dakika bilgisine göre Hatayın Yayladağı ilçesinde 47 büyüklüğünde. Yerin 2132 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Hatay ilimizde de hissedildi. Hatta Hataya gidip Hataylılarla konuşursanız onlar.

Deprem sadece Hatayda değil Gaziantep Kahramanmaraş Adana gibi çevre illerde de hissedildi. 22 Aralık 2020 Salı günü meydana gelen depremlerle son bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılıyor. Hatayın Yayladağı ilçesinde 47 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik. Hatayın Yayladağı ilçesinde 47 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdenizde Yayladağı açıklarında meydana gelen 47 büyüklüğündeki deprem.

Son depremler Hatayın Dörtyol ilçesinde saat 2115te yerin 441 kilometre derinliğinde 37 büyüklüğünde bir deprem meydana. AFAD tarafından geçilen son dakika bilgisine göre Hatayın Yayladağı bölgesinde saatler 1118i gösterdiğinde 44 büyüklüğünde bir. Son dakika haberine göre Dereden yükselen alevler Vatandaşın su sıkması İtfaiye ekibinin müdahalesi Hatayda dere yatağında çıkan yangın söndürüldü HATAY AA.

Hataydaki depremde can ve mal kaybının olmadığı ifade ediliyor. Hatayı etkileyen son iki tarihsel depremin büyüklüğü. Yaşanan deprem AFADın verilerine göre 1977 km derinlikte oluştu.

AFADın verilerine göre Hatayın Yayladağı ilçesinde 46 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İki kurumun paylaştığı verilere göre bugün.


Turkiye Nin En Buyuk 10 Depremi


Dogu Anadolu Da Buyuk Deprem Olasi Halkin Yuzde 86 Sina Gore Turkiye Afete Hazir Degil 27 01 2020 Sputnik Turkiye


Son Dakika Hatay Da 3 5 Buyuklugunde Deprem Gundem Haberleri


Izmir De 6 6 Buyuklugunde Deprem


Samsun Da Deprem Uyarisi Izmir Deki Depremi Bilen Mustafa Kilic Uyardi


Elazig Depreminde Olu Sayisi 29 A Yukseldi Turkiye Dw 25 01 2020


Hatay Da Deprem Meydana Geldi Son Depremler Son Dakika Haberleri


Son Dakika Deprem Sonrasi Iki Uyari Geldi Ilk Kez Oldu Son Dakika Milliyet


Turkiye De Deprem Tehlikesi Artan Bolgeler Shiftdelete Net


Son Dakika Deprem Hatay Da 4 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Son Dakika Haberleri


Nerminaytv Adli Kullanicinin Ilgimi Cekenler Panosundaki Pin Simsek Turkiye Lime


Izmir Deprem Son Dakika 2020 Deprem Hangi Illerde Hissedildi Izmir De Son Durum Ne


Afad Deprem Risk Haritasinda Mersin 3 Derecede Yer Aldi Mersin Haber


Turkiye Deprem Haritasi 2020 Turkiye De Deprem Riski En Az Ve En Cok Olan Iller Nerede Hangi Bolgede Son Dakika Yasam Haberleri


Izmir De Bir Daha Buyuk Deprem Ne Zaman Olur Uzmanlar Tarih Verdi


Yenicag Gazetesi 1 Sayfa 17 Haziran 2020


Son Dakika Haiti De Deprem 227 Kisi Hayatini Kaybetti Dunya Haberleri


Istanbul Da Deprem Mi Oldu 5 Kasim Son Depremler


Kirilan Fay Hatti Uzantisi Hatay Da Antakya Gazetesi Antakya Nin Tarafsiz Haber Portali

Related Posts

Post a Comment