Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Hatay'da Deprem Son Dakika 2020

AFAD ve Kandilli Rasathanesinden alınan bilgilere göre Akdenizde deprem meydana geldi. Yaşanan deprem AFADın verilerine göre 2132 derinlikte gerçekleşti.


Son Dakika Hatay Da Art Arda Deprem 4 7 Siddetinde Deprem Oldu Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri

İşte son deprem listesi.

Hatay'da deprem son dakika 2020. Burada en son 1513te deprem olmuş. AFADın aktardığı son dakika bilgisine göre Hatay açıklarında 36 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntıların ardından çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik.

Afet ve Acil Durum Yönetimi. Afet ve Acil Durum Yönetimi. Son dakika haberine göre Dereden yükselen alevler Vatandaşın su sıkması İtfaiye ekibinin müdahalesi Hatayda dere yatağında çıkan yangın söndürüldü HATAY AA.

Hatay Deprem haberi sayfasında en son yaşanan hatay deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne CNN Türke eklenen hatay. Bölgedeki deprem uzmanları Kahramanmaraş ve Hatayın durumunu. Kandilli Rasathanesi Son dakika 2020.

Hatayda deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesinin son dakika olarak aktardığı habere göre Hatayda 47 şiddetinde deprem oldu. Hatayda Deprem - Son Dakika.

Meydana gelen deprem Gaziantep ve Adana şehirlerinde de yoğun olarak. Son Dakika Güncel Haberler - Son dakika deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Son Dakika Güncel Haberler - Gelen son dakika haberine göre.

AFADdan yapılan son dakika açıklamasına göre Elazığda saat 2055te 68 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Öncesinde de 1114te büyük. Ama geriye baktığınız zaman Hatayda 7nin üzerinde depremler olmuş.

Kandilli Rasathanesinden alınan bilgilere göre Akdenizde deprem meydana geldi. Son depremler Hatayın Dörtyol ilçesinde saat 2115te yerin 441 kilometre derinliğinde 37 büyüklüğünde bir deprem meydana. Son dakika haberi.

AFADın son dakika olarak aktardığı habere göre Hatayda 47 şiddetinde deprem oldu. Kısa süreli paniğe neden olan deprem çevre. Hatayda meydan gelen 40 büyüklüğündeki depremden sonra 47 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Yaşanan deprem AFADın verilerine göre 1977 km derinlikte oluştu. Hatta Hataya gidip Hataylılarla konuşursanız onlar. Son dakika haberleri.

Hatayın merkez ilçesi Antakyaya bağlı Çekmece beldesinde saat 0959da 34. Yerin 2132 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Hatay ilimizde de hissedildi. AFADın aktardığı son dakika bilgisine göre Hatayın Yayladağı ilçesi açıklarında 40 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberi. Hatayda dün akşam saatlerinde meydana gelen 40 büyüklüğündeki depremin. çevre ilçelerden de hissedildi.

Akdenizde Hatayın Yayladağı ilçesi açıklarında 47 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFADın aktardığı habere göre Hatayda 47 şiddetinde deprem oldu. Gaziantep ve Adana şehirlerinde de deprem.

38 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Hatayda art arda meydan. Özellikle 7nin üzerinde deprem yok.


Hatay Deprem Haberleri Son Dakika Yeni Hatay Deprem Gelismeleri


Hatay Da Deprem Mi Oldu Son Dakika Deprem Haberi Kac Siddetinde Iskenderun Korfezi Arsuz Youtube


Son Dakika Hatay Da Deprem Oldu Son Depremler Internet Haber


Son Dakika Haberi Hatay Da Deprem Mi Oldu Son Depremler Gunun Haberleri


Sondakika Hatay Da 4 7 Siddetinde Deprem Meydana Geldi Iste O Goruntuler Genel Www Haberasi Com Enson Haberlerin Kaynagi


Hatay Da Korkutan Deprem Iste Son Depremler Son Dakika Haberleri


En Hizli Son Dakika Haberleri Deprem Hatay


Son Dakika Hatay Da Korkutan Deprem Kandilli Ve Afad 22 Aralik Son Depremler Listesi Son Dakika Haberler


Son Dakika Hatay Da Deprem Afad Dan Son Dakika Deprem Aciklamasi


Iskenderun Da Korkutan Deprem Gundem Hatay


Son Dakika Hatay Da 3 5 Buyuklugunde Deprem Gundem Haberleri


Son Dakika Deprem Hatay Da 4 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Son Dakika Haberleri


Hatay Da Deprem Meydana Geldi Son Depremler Son Dakika Haberleri


En Hizli Son Dakika Haber Deprem Hatay


En Hizli Son Dakika Haber Deprem Hatay


En Hizli Hatay Iskenderun Son Dakika Deprem 2020


Hatay Da Son Dakika Deprem Haberi Afad Duyurdu Son Depremler


Hatay Da Deprem


Son Dakika Hatay Da Da Hissedilen Korkutan Deprem Son Depremler Haberler Milliyet

Related Posts

Post a Comment